Gazeta Sporturilor

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Franta, Anglia si Germania isi vor testa armele nucleare pe Lacul Morii

Reuniti astazi intr-o sedinta extraodinara la Bruxelles, pentru a discuta problemele de securitate din Orientul Mijlociu si situatia tensionata din Caucaz, reprezentantii Frantei, Marii Britanii si Germaniei au anuntat ca lucreaza impreuna la o noua serie limitata de rachete nucleare ce vor fi cel mai probabil testate pentru prima data in Romania.
“Am ales Romania pentru ca face parte din Uniunea Europeana si simuleaza perfect conditiile unei tari cu climat temperat-continetal, care colcaie de banditi si teroristi,” spune generalul Vigo Morthensen, seful statului major al fortelor aliate. “In plus toata lumea stie ca Romania e un tara relativ pustie astfel incat efectul asupra fiintelor umane va fi unul minim. Sigur, vor exista probabil si pierderi colaterale, dar Romania stia asta cand si-a depus candidatura la UE si Nato”.
Intitulata generic GHIOAGA (Guided Hidrogen Ionic Omniscient and General Armament), noua racheta nucleara va fi testata mai mult ca sigur pe Lacul Morii, unul dintre poligoanele europene preferate de antrenament atunci cand vine vorba de arme chimice, arme nucleare si alte dispozitive de distrugere in masa.
“Este o onoare pentru noi sa fim invitati sa participam la un asemenea test,” crede generalul Mihai Lepadatu, comandantul executiv al fortelor armate romane. “Au existat si alte tari candidate, Albania, Etiopia, Kirghistan, insa pana la urma am reusit sa-i convingem pe oficialii NATO ca Romania are tot ce ce-i trebuie pentru un test nuclear de asemenea amploare. Rugam locuitorii din zona sa colaboreze cu militarii si sa ne scuze pentru eventualul disconfort creat. Din informatiile pe care le detinem, cateva zile va fi periculos sa iesi din casa insa dupa ce radiatiile se mai domolesc, toate vor reveni la normal. Arsurile, capetele in plus si verzeala fosforescenta o sa dispara in cele din urma in timp!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu