Gazeta Sporturilor

joi, 11 noiembrie 2010

Basescu vrea sa construiasca un gard la frontiera cu Mexicul

Pentru a preveni invaziile de mexicani care muncesc la negru in Romania, dar si pentru a deturna atentia romanilor de la legea educatiei, declarata neconstitutionala din cauza elevei porno, Traian Basescu a promis romanilor ca va construi un gard din lemn, beton si sarma, de aproximativ 8 kilometri la granita cu Mexicul.

Investitiile pentru materialele de constructii vor ajunge la peste 4 milioane de euro, bani care vor fi obtinuti dintr-un nou imprumut FMI. "A fost ideea lui Jeffrey Franks sa construim un gard la granita cu Mexicul, insa e un proiect la care trebuie sa marturisesc ca ma gandeam de mult", a declarat presedintele Basescu pentru trombon.ro.

Decizia a fost luata dupa ce somajul in Romania a atins cote alarmante, romanii plangandu-se ca strainii le fura locurile de munca si ii imping catre periferiile oraselor, din cauza faptului ca nu mai au bani de chirii.

Potrivit sondajelor, in Romania pe primul loc la numarul de muncitori imigranti se afla mexicanii, urmati indeaproape de suedezi si francezi. "Urmatorul proiect va fi un gard la granita cu Suedia, o luam incet incet si o sa rezolvam problema imigrantilor", a declarat premierul Boc, surprins dupa dezbaterile in jurul legii educatiei.

Patriarhul Daniel s-a aratat incantat de noul proiect guvernamental si a promis ca va merge personal sa sfinteasca gardul de la granita cu Mexicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu