Gazeta Sporturilor

joi, 11 noiembrie 2010

Submarinul Delfinul va fi trimis sa se imperecheze in Marea Baltica

Vesti bune pentru singurul submarin aflat in serviciul Marinei Militare romanesti. Dupa ani intregi de singuratate si tristete, petrecuti in rada portului Constanta, Delfinul va avea in sfarsit parte de o intalnire romantica cu o reprezentanta a sexului frumos din specia sa Submarina Lucretia U-20, aflata in serviciul marinei regale norvegiene.
“Delfinul a atins deja venerabila varsta de 25 de ani, ceea ce inseamna ca in ani omenesti a trecut de varsta pubertatii si simte nevoia sa-si inceapa viata romantica si sexuala,” spune Capitanul Pierre Vaillant, capitanul navei. “Cu mari eforturi am reusit sa-i stabilim o intalnire romantica in Marea Baltica unde speram ca se va imperechea cu Lucretia si va da nastere unei serii noi de pui de submarin, pui de care marina noastra are mare nevoie”.
Potrivit marinarilor care opereaza pe el, de cand a intrat in calduri, Delfinul nu prea mai raspunde la comenzi, sufera frecvent de polutii nocturne cu ulei si a inceput chiar sa se frece de genunchii celorlalte nave amenintand sa le sparga chila.
In cazul in care intalnirea intre Delfinul si Lucretia va fi una productiva, Romania va avea dreptul, conform acordului cu Norvegia, sa pastreze doi dintre puii rezultati avand de asemenea dreptul sa vanda alti doi pui oricarui guvern doreste.
O posibila problema poate fi faptul ca in timp ce Delfinul face parte din clasa submarinelor diesel, Lucretia este submarin nuclear. Cu toate acestea, specialistii spera ca diferenta de clasa sa nu fie una pregnanta dat fiind ca in salbaticie submarinele nucleare si cele diesel se imperecheaza tot timpul fara probleme, torpilandu-se reciproc fara nicio jena

Un comentariu: