Gazeta Sporturilor

miercuri, 24 noiembrie 2010

Om cu 4 buci descoperit blocat intr-o toaleta in Afi

Surpriza pentru bodyguarzii de la Mallul Afi Palace Cotroceni dupa ce au descoperit blocat intr-o toaleta un barbat cu patru fese, care cel mai probabil se ascunsese din calea copiilor care incercau sa-l fotografieze. Potrivit unor clienti fideli ai mallului, barbatul se afla blocat in toaleta de cel putin 2 saptamani, insa nimeni nu a catadictisist sa il ajute. "A ramas cu fesele blocate pe peretii laterali si cu doua pe capacul de wc, insa asa sunt romanii, nu le pasa, eu am incercat sa ii zic ca nimeni n-o sa-l ajute, dar nu ma credea", a declarat Marinel Curatelu, spalator de wc-uri la Afi Palace din 2009.

Barbatul a fost scos cu ajutorul echipajelor SMURD, starea acestuia fiind de inanitie avansata. "Era foarte slab cand l-am scos, cred ca nu a mai mancat ceva de foarte multe zile", a declarat un pompier angajat al Smurd pentru www.mihaicurici.blogspot.com.

Marius Buca, barbatul blocat in wc, a marturisit ca in Romania persoanele cu patru fese au un statut social destul de special, ele fiind marginalizate si chiar ignorate de ceilalti semeni. Potrivit unui specialist de la F.R.F.F. (Fese Rotunde si Funduri Ferme), romanii nascuti cu 4 fese sunt foarte greu acceptati social din cauza unor prejudecati sexuale care circula in societate. "Multi cred ca cei cu patru fese iau mai repede BTS-urile si de aceea evita contactul cu ei".

Specialistii au precizat ca in Romania traiesc in acest moment peste 4 milioane de persoane cu patru fese, dintre care 3 milioane sunt barbati, majoritatea burlaci stripperi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu