Gazeta Sporturilor

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Un grup de prostituate din Ramnicu-Valcea a depus un proiect european pentru o noua centura

Circa 50 de prostituate din Ramnicu-Valcea au reusit sa obtina o finantare europeana de 40 de milioane de Euro, in scopul construirii unui nou tronson de centura care sa deserveasca traficul si asa aglomerat din zona.

Consortiul format de prostituate, denumit in mod sugestiv "Valcea pe Maini Bune", a demarat proiectul Centura Doi, sub deviza "Vino sa ne dai o tura, acum pe noua centura !"
Desi Ramnicu-Valcea are deja o centura completa, dotata inclusiv cu pasarele, numarul mare de pasarici constituie o problema, aparand conflicte de munca si uneori chiar accidente nedorite. De aceea, fetele de pe centura Ramnicului considera ca o noua centura este nu numai necesara, ci imperios necesara.
Proiectul depus de consortiul de prostituate vizeaza construirea a inca 30 km de centura cu cate o banda pe sens, urmand ca din 50 in 50 de metri sa fie amplasate gherete speciale, unde membrele consortiului se pot odihni, isi pot face o cafea si pot trage un pui de somn intre doua interpretari la flaut.
Analizat cu mare atentie de un comitet independent de pe langa Comisia Europeana, proiectul depus de fete a fost aprobat, banii urmand sa fie virati direct de la Strasbourg.
Traseul noii centuri va urma directia Lungesti-Maciuca-Madulari-Valea Seaca-Gura Vaii-Paroseni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu